مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار برای تسویه حساب

سلام
من اردیبهشت 1401 از بیمارستانی که کار می کردم به عنوان کارشناس اتاق عمل بیرون اومدم یعنی تا آخر فروردین اونجا کار کردم تا اون موقع هنوز با ما قرارداد جدید نبسته بودن در ضمن در اوایل افتتاح بیمارستان یعنی سال 97ما 5 ماه حقوق نگرفتیم
بعد یک سال یعنی چند ماه پیش اینا مبلغ 15 میلیون برام واریز کردن من امروز تماس گرفتم که صورتحساب بهم بدن که بدونم واریزی بر چه اساس بوده ولی موافقت نکردن من به صورتحساب برای شکایت نیاز دارم قراره فردا برم با مسئول مالی صحبت کنم می خواستم راهنمایی بگیرم که قانون مربوط به این موضوع چی هست که بهشون بگم صورتحساب رو بهم بدن؟
2-آیا برای ماه فروردین که بدون قرارداد کار کردم می تونم شکایت کنم؟
3- اون 5 ماه حقوقی که در اوایل کار یعنی سال 97 بهمون نداده بودن پولش به امروز حساب میشه برای پرداخت یا همون میزانی که از قبل بوده؟
4-در ضمن 3 ماه قبل از افتتاح رسمی بیمارستان ما باهاشون همکاری می کردیم و یه حقوق ناچیزی بهمون می دادن ولی قرارداد نداشتیم و بیمه رد نمی شد می تونم بابت اون هم شکایت کنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما دادخواست خود را از اولین روز کاری بزنید رسیدگی میشود