مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت در پارکینگ

با عرض سلام خسته نباشید بنده دو سال پیش یک موتور داشتم که گرفتنش بردنش پارکینگ. بعد از حالا 2 سال که اقدام کردم براش مسئول پاسگاه میگه که موتور شما تیک خروجش هنوز نخورده وتوی پارکینگ هست
میرم پارکینگ
پارکینگه میگه موتور شماترخیص شده
حالامن بایدازچه ارگانی شکایت مالم که فروخته اند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به نیروی انتظامی و جایی که دستور توقیف را داده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق پلیس راهنمایی رانندگی می‌بایس پیگیری نمایید اگر دستگیر طیفی دارن از مرجع صادرکننده‌ی دستور تولید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ظاهرا خودرو بعداز یکسال وموتور سیکلت بعداز 6ماه به مزایده گذاشته میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف را صادر کرده است پیگیری کنید و اعتراض خود را اعلام کنید‌.