مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای دستور تخلیه با مستاجر مریض

با سلام از اتمام قرارداد اجاره منزل مسکونی بنده 3ماهه گذشته و مستاجر حاضر به تخلیه نیست، دستور تخلیه فوری گرفتم و با مامور برای ماده 64مراجعه کردیم ولی مستاجر که ملک رو برای پدر و مادرش اجاره کرده اونهارو به همراه خواهرش زیر پتو کرده و بعنوان مریض و غیر قابل جابجایی به مامور نشان داد وایشان از اجرای حکم امتناع کرده و نوشت 3 بیمار درمنزل است، قاصی ارجاع به بهزیستی و پزشکی قانونی داد برای صحت سنجی بیماری آنها نیاز به شماره ملی و مشخصات پدر مستاجر دارد که من هیچی ندارم از ایشان و بررسی قابل انجام نیست ، حالا سوال بنده اینست آیا تازمانی که آن پدر و مادر پیر بمیرند باید در منزل من بمانند و دستم به جایی بند نیست چه باید بکنم

پاسخ ها :

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

اصلا اقدام قاضی اجرا مطابق قانون نبوده و باید دستور تخلیه به هر عنوان بده.
از مستاجر بخواد که آمبولانس بیاره و اقدام کنه که مریض هارو به بیرون منتقل کنند