مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وام ازدواج در صورت مسدودی حساب

ببخشید من حساب بانکی ... و ... بنا به یک شکایت مسدود شده و طرف هم تهران هست و دسترسی بهش ندارم. استعلام بانکی ام هم پاکه بدهی اقساط چک برگشتی هیچی ندارم. آیا می تونم در بانک دیگه حساب باز کنم و وام ازدواجم رو بگیرم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر می توانید حساب جدید باز کنید.
اگر محکوم له متوجه شود می تواند حساب جدید را نیز توقیف کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حساب شما از طریق بانک مرکزی مسدود شده باشد اصولاً در هیچ بانک دیگه‌ای امکان افتتاح حساب وجود نخواهد داشت