مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه قرضی

سلام و عرض خسته نباشید.
من از یکی ده میلیون گرفتم اما شرایطم بهم ریخت و نتونستم برگردونم
الان یکی از من شاکی شده و گفته که من ده میلیون ازش کلاهبرداری کردم الان دو روزه یکی با خط شخصی زنگ میزنه و میگه من افسر کلانتریم و پرونده ات دسته منه و بیا مصالحه من ازش پول قرض گرفته بودم افسره میگه من حکم جلبت رو میگیریم این شدنی هست؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلاهبرداری محسوب نمیشه
شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به این که قرض گرفته‌اید کلاهبرداری محسوب نمی‌شود دعوای حقوقی است