مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه قرضی

باسلام و خسته نباشید اینجانب مبلغ یک میلیارد و سیصد از حسابم به حساب دوستم زدم تا بعد چندماه برگردونه به خاطر رفاقت زیاد مدرکی جز فیش واریزی ندارم و ایشان قصد پرداخت ندارن میتوانم شکایت کنم.سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و دو روز مهلت بدهید به حسابی که در اظهارنامه اعلام کرده اید پرداخت کند، اگر توجه نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
بله میتوانید شکایت کنید اما نیاز به اثبات دارد که حتماً در این زمینه از وکیل دادگستری مدد بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد