مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

باسلام
مادر یک کوچه ای هستیم که اول کوچه که خانه ماهست عقب نشینی کردیم واندازه پارک دو خوددو جلوی دیوار خانه خودان هست من خودم دوتا ماشین دارم همسایه بغلی مان که نه پارکینگ دارد نه عقب نشینی کرده همیشه ماشینش را پشت دیوار ما میگذارد درصورتی که روبروی خانه ما نیز جای پارک هست هر وقت که به او تذکر میدهیم یا توهین مکند یا میگید اینجا کوچه هست اگر میتوانی برو پلیس بیار حالا میخوام بدونم اگر ازش شکایت کنم یا پلیس بیارم حق به من میدن یا نه ممنون میشم اگر پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مزاحمت ایجاد میکند میتوانید التدا اطهارنامه بزنید و بعدشکایت کنید