مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری از مادر

با سلام پدرم 2 سال پیش فوت کرد .من خانم 40 ساله و متاهلم و یه برادر دارم که مقیم کانادا و متاهل هستند.برادرم 10 سال از من بزرگتره بعد از فوت پدرم اومد ایران تقسیم ارث رو بدون کارشناسی دقیق و با عدم پذیرش بنده و مادرم بین خودمون انجام داد و یکسال تو ایران به خاطر انجام کارهای انحصار وراثت موند پیش مادرم و به علت مشکلاتی که همیشه با من داشت نزاشت من مادرم رو ببینم و چون خونه ای که در قید زمان حیات پدرم به نامش بود در نتیجه نزاشت من دیگه خونه برم بعد از یکسال هم مادرم رو یکسال برد کانادا .الان برگردونده و میگه باید تو نگه داری .قابل توجه مادرم پارکینسون داشت اون موقع کمی لرزش داشت اما الان هیچ حافظه ای نداره و هزار تا مشکل دیگه پیدا کرده و تو این مدت حتی یه دکتر هم نبرده .و دوما تمام اموال مادرم ار مهریه و یک هشتم و اموال خود مادرم هم وکالت تام گرفته ازش و اجازه هیچ اقدامی نمیده .مادرم حالش اصلا خوب نیست الانم که حرفی میشه فشارش میره بالا.خودشم میگه مامان هیچی نداره تو باید نگه داری و....من چی کار کنم شرایط نگهداری رو ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید جهت این امر اقامه دعوی مناسب حقوقی صورت گیرد