مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام
1 در متن رای دادگاه نوشته شده جری تشریفات قانونی ؟ پرونده تحت نظر قرار دارد ؟ در وقت فوق العاده ؟ مبادرت به صدور رای می نماید
بعد تو همون رای یه قسمت میگه تصمیم نهایی بعد میزنه قرار نهایی ! صدور رای
اینا با هم فرق نمی کنه ؟؟؟
خواهش میکنم واضح راهنمایی کنید خیلی مهمه برام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وقتی نظارت �ضی پرونده را مورد بررسی قرار می‌دهد که بعد از آن قرار نهایی ممکن است صادر شود