مشاوره حقوقی رایگان - موارد ثبت در روند کار پرونده

با سلام
آیا درخواست مهلت تخلیه از شورای حل اختلاف در روند کار پرونده در سامانه ثنا ثبت میگردد?
آیا ابلاغ های کلانتری اجرای احکام در در روندکار پرونده سامانه ثنا ثبت میگردد؟
آیا صورت جلسات کلانتری در خصوص تخلیه مستاجر در سامانه ثنا قابل مشاهده است ؟
چگونه می‌توان از صورت جلسات ابلاغ تخلیه توسط مامور کلانتری کپی تهیه کرد؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
از کلانتری یا اجرای احکام بگیرید