مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام خدمت همه وكلاي محترم
اذرماه خانمي منو كشونده به شهري كه متاهل بوده و بنده جايي رو براي سكونت نداشتم بعد از معرفي منزلي كه اين خانم ادعا كرده براي فاميلشون هست و اجاره ميده و شماره تماس داده و بنده با صاحب خانه تماس گرفتم و مستقل شدم و بعد از دو ساعت اون خانم به سر كوچه خانه اومده و با بنده حرف زده و رفت و منم اون خونه رو تحويل دادم و برگشتم بعد چندهفته همسرش تماس گرفته تو زن منو بردي به ي خونه و اغفالش كردي و باهاش رابطه نامشروع برقرار كردي و تو اون خونه صاحب خونه مستقل بوده! محل كارم رو اون خانم ميدونسته و همسرش اسكرين شات سكسي درست تو تلگرام و اورده تحويل حراست داده و منو از محل كار اخراج كردن به جهت عدم رعايت شان شئون بدون اينكه جايي از من شكايت شده باشه و اون زن و شوهر از هم جدا شدن! منم ديدم اينجور مداركي اوردن حراست و حراست اصرار كه اين اسكرين شات ها مال تو هست و بايد گردن بگيري! منم گفتم برن شكايت كنن! اونا شكايت نكردن ولي من رفتم شكايت كردم دادسرا! حراست رو اظهار كردن دادگاه برا توضحيات و توضيح داده اقا و خانمي اومدن و كفتن من رفتم دنبال زنش اغفالش كردم و بردمش خونه و رابطه نامشروع برقرار كردم و بعد در مسير برگشتم جلوي زنش هزينه منزل كارت به كارت كردم
خواستم ببينم ايا اون اسكرين شات هاي جعلي تلگرام رو چجوري ثابت كنم جعلي هست؟ حراست گفته فقط اظهارت اين دو نفر و بس درصورتي كه من به قاضي گفتم چيا رو پرونده هست
مورد بعدي اينكه اين پرونده عليه من ميشه يا به نفعم؟
موضوع مهمتر اينكه پرونده مطالعه كردم ديدم دختره تو ي خانه فساد سابقه كيفري داره كه قاضي منگه زده بود رو پرونده سمت راست پرونده كه با چند مرد و زن كلانتري صورتجلسه كرده بود و با دو مرد رابطه نامشروع زده بود جلوي اسمش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

از وکیل چطور میخواهید در مورد جعل اسکرین شات نظر بدهد؟ این موضوع ربطی به مشاوره حقوقی ندارد موضوع فنی و کارشناسی است
شکایت شما را باید دید به چه عنوانی است و مستند شما چیست