مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی نوزاد بعد 20ساعت به دنیا اومده فوت کرد

سلام در روز 1402/6/7 در ساعت 7و 50 دقیقه بچه ام متولد شد و در روز 1402/6/8 یعنی در روز بعد نوزاد فوت کرد که میشه 19 ساعت نوزاد زنده بود حالا من چند ماه مرخصی دارم لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً شما مرخصی نخواهید داشت چون نوزاد حیاط پیدا ننموده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اول اینکه تسلیت عرض میکنم دوم اینکه مرخصی زایمان که 9 ماه هست ربطی به زنده ماندن یا نماندن نوزاد ندارد