مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد های ساختمان توسط سازنده

سلام به صورت خلاصه ما 3 نفر مالک هستیم تا کنون مستاجر ماندیم و 2 نفر سازندگان که قرار بود ساختمان 11 طبقه روی سطح و 4 طبقه زیر بسازند که بعد از 11 سال به جایی رسیدن که تقریبا کامل شده گرچه ساختمان خلاف دارد و تا کنون به ما نقشه ای ندادن و ما تاکنون مهندس ساختمان و ناظر را ندیدیم و هیچ بندی از قرار داد را یا انجام ندادن یا به درستی انجام ندادن و مشاعات و بعضی جاها هنوز ناقص و دریافت پایان کار مبهم است.
حالا با این شرایط از ما خواستند که واحد ها را تحویل بگیریم و دنگ نهایی(1دنگ از 6دنگ) را به نامشان کنیم و از تمام خسارات بگذرید و تفاوت اجناس به کار رفته و تاخیر در تحویل را ببخشیم تا واحد ها را به ما بدهند در واقع خانه ها را گرو گرفتند.
حالا ما رجوع کردیم به یک حکم یا داور از ترس طولانی شدن چند ساله دادگاه گر چه بعید میدانیم با داور که دوست انهاست کاری از پیش ببریم یا حتی بخشی از خواسته هامون اجرا شود.
ما مالکین تا کنون زیر هیچ بندی نزدیم.
سوال من اینه که برای ما بهترین روش دریافت واحد هامون چی هست(اعلام دعوا در دادگاه یا باج دادن که همان پذیرش تمام این مشکلات است با آینده ای مبهم)؟
آیا میشود در دادگاه التزام به تحویل گرفت (2 سال از تاریخ تحویل گذشته) و مهمتر از همه مدت زمان اجرای این حکم چه مدت خواهد بود؟(ممکن است دايما درخواست فرجام کنند)
در ضمن الان 2 واحد را به مردم تحویل داده و تا چند روز دیگر میشوند 5 نفر که ساکن شدند

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.