مشاوره حقوقی رایگان - عدم شرکت در جلسه دادگاه

با سلام و احترام از یک آقا و خانمش پول طلب دارم و چند بار باهاشون تلفنی صحبت کردم ولی کار به جایی نرسید و از هر دو نفرشون با توجه به فیش های واریزی شکایت کردم . ولی هنوز نوبت رسیدگی نرسیده . اما حالا خانمه از بنده شکایت کرده مبنی بر تهدید و مزاحمت تلفنی. که دعوت به جلسه رسیدگی در شعبه شودم .
آیا می شود مستندات طلبکاری و کپی شکایت و وقت رسیدگی را همراه با لایحه بفرستم دادگاه و در جلسه شرکت نکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مرحله دادسراست خیر باید حضوری بری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بهتر است در جلسه دادرسی شرکت نمایید و دفاعیات خود را ارائه نمایید