مشاوره حقوقی رایگان - فرزند ایثارگر به چه افرادی اطلاق میشود؟

با توجه به بند ذ تبصره 2 ماده 24 قانون جامع خدمات رسانی به خانواده ایثارگران که تصریح می کند والدین همسران و فرزندان شهدا جانبازان و آزادگان و رزمندگان حداقل با 6 ماه حضور در جبهه و باتوجه که این جانب به عنوان فرزند ایثارگر و هم چنین باتوجه به استخدام به صورت پیمانی و در حال حاظر استخدام رسمی دارای پست سازمانی ریس بوده که متاسفانه پس از استخدام رسمی پست ریاست که در چارت سازمانی با توجه به شایستگی دریافت کرده بودم پس از 3 ماه از استخدام رسمی شدن از من گرفته به پست کارشناسی تنزل پیدا کرده ام که در جواب فرمودند این قانون شامل شما فرزند ایثارگر نمی‌شود آیا این درست است؟ در صورتی که در قانون تصریح شده در صورت داشتن پرونده قضایی مشمول تنزل پست میشدم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید