مشاوره حقوقی رایگان - نقص پرونده از معاون به بازپرس

بازپرس نظر خود را داده است و برای اظهارنظر پرونده را به معاون داده و معاون پرونده را خوانده و ایراد و نقص های گرفته است ولی هنوز پرونده را به بازپرس برای رفع نقص نداده است . و در روند پرونده هم این مراحل ثبت نشده است . چقدر طول میکشد پرونده به بازپرس برسد و اینکه ممکن است با توجه به نقص پرونده که چهار متهم دارد برای یکی از آنها منع تعقیب صادر کند.

پاسخ ها :

نقص پرونده کیفری نحوه رفع نقص پرونده رفع نقص پرونده نقص پرونده