مشاوره حقوقی رایگان - فرار از سربازی

سلام و خسته نباشید
بنده سرباز ارتش نیروی زمینی هستم
بعد اتمام اموزشی وارد یگان واقع در گرگان لشکر30 شدم و بعد دو روز مارو فرستادن مرز
من بعد از 13 روز غیبت رفتم مرز و خودم رو معرفی کردم و پرونده تشکیل دادم.
بعد از دو روز با فرمانده ی مرز صحبت کردم و گفتم نمیتوانم در مرز خدمت کنم بخاطر مشکل مریضی پدر و مادرم .و بهم دو روز مرخصی داد.
گواهی سابقه ی جراحی باد فتق هم داشتم.
استشهاد محلی و مهر تایید امام جمعه هم دارم.
الان 16 روز در غیبتم و فرار خوردم.(بخاطر پیگیری استشهاد)
خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم که منو گرگان نگه دارند و مرز نفرستند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از یگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فعلا سریعا خود را معرفی کنید تا اسیب بیشتری نبینی