مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به پلیس امنیت اخلاقی برای کشف حجاب

خسته نباشید
من و دو تا از دوست های دختر دیگه ام رو به علت کشف حجاب توی ماشین گرفتن و ازمون همونجا تعهد گرفتن و مدارکمون رو گرفتن و گفتن باید بریم خود پلیس امنیت مدارک رو پس بگیریم.
میخواستم بدونم دوباره باید اونجا تعهد بدیم و اینکه این تعهد پرونده ساز هستش؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان معرفی به دادسرا وجود دارد