مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان نوشتن خط

سلام خسته نباشید
پدربنده مالکیت 1سهم نیم زمین مشاع از34سهم روستا ثبت شده در اداره ثبت اسثناد به نام پدرم متاسفانه زمین در تصرف ما نیست الان اون اشخاص قولنامه های جعلی درست کردن که ازپدر بنده خریداری کردن اما امضاواثرانگشت پدر ما روی قولنامه دیده نمیشود به نظرشما خط این قولنامه مشخص میشه چه تاریخی نوشته شده است؟ ممنون ازشما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مبایعه‌نامه بدون امضا و یا اثر انگشت فروشنده فاقد اعتبار است

و توسط ‌کارشناس خط و امضا ، جعلی بودن سند مشخص خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء نکرده باشد قرارداد اعتباری ندارد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بصورت حدودی بله پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امر با تشخیص کارشناس خط مشخص میشود