مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خصوصی بین وراث

ضمن سلام ممنون میشم راهنمایی و پاسخ بفرمایید.
ما وراث مادر مرحومه هستیم که سه نفر آن ذکور و چهار نفر اناث بین خود بعد فوت ایشون قرارداد بسته و امضا ء کردیم که هر چه مادر داشتند و یا به ایشان منقول و غیر منقول خواهد رسید ، بالسویه و مساوی تقسیم خواهد شد . یکی از برادران منکر امضاء خود و کل قرارداد می شود .آیا با استناد به ماده 10قانون مدنی می شود به شکایت کرد و پی گیری نمود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
آنکه امضا نکرده است سهمش باید تادیه گردد وگرنه تقسیم باطل است نسبت به ایشان

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر امضایش جعل نباشد تقسیم نامه معتبر است
همچنین اگر اثبات کند ازابتدا رضایت بر تقسیم نداشته و مجبور شده و یا تقسیم به غلط واقع شده باشد میتواند ابطال تقسیم نامه را بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برادر شما تقسیم نامه را امضا نموده باشد قانونی و معتبر است ا