مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری نکردن شکایت

سلام من برای ضرب و شتم و تهدید به افرادی شکایت کردم اون اشخاصو نمیشناختم

برام الان این اومده (....با در دست داشتن شکوائیه وپیوست های آن به مرجع مذکور مراجعه کنید.تاخیر در اقدام موجب تصمیم قانونی از سوی مرجع قضایی خواهد شد.)

الان من بخاطر کنکور و.... نمیخوام پیگیری کنم کلا.
آیا مشکلی پیش میاد؟ یا پیامک های دیگه برام میاد؟
یعنی حتما باید به دفتر قضایی مراجعه کنم یا لازم نیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید اقدام نکنید اگر خواهان پیگیری نیستید مدنظر تان باشد در مظان اتهام افترا قرار نگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پیگیری نکنید شکایت شما رد خواهد شد.