مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

باسلام و خسته نباشید،چند ماه پیش موتور سیکلت داداشم به سرقت رفت،،کارهای قانونی انجام دادیم،،تا اینکه اطلاع دادن موتور همراه سرنشین تصادف کرده و توسط پلیس دستگیر شده،،رای دادگاه کیفری 2 اومده که متهم محکوم شده به یکسال حبس و 74 ضربه شلاق،،متهم سابقه دار بوده،،ما در دادگاه چون موتور تصادف کرده و خسارت دیده و چون برادرم با موتور کار میکرده داخل پیک موتوری درخواست خسارت و از کار افتادگی کردیم که قاضی پرونده ثبت کرده،،ولی در ابلاغیه و حکمی که دادن متهم به عنوان مالخر شناخته شده و چیزی از ملزم بودنش به پرداخت خسارت به ما نیامده است،،لطفا راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدیم؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه در دادگاه کیفری دو به نتیجه‌ای از بابت مطالبه خسارت دست نیافتید توصیه می‌شود از طریق دادگاه‌های حقوقی اقدام به اخذ مطالبه خسارت خود کنید. برای اینکه ابتدا دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود. سپس بر مبنای نظریه کارشناسی و حکم کیفری قطعی شده، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.