مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی در مشاعات آپارتمان

ما یک آپارتمان 8 واحدی قولنامه ای خرید کرده ایم که در صفحه اول آن پارکینگ، انباری و سایر امکانات ذکر شده است. با این حال، دو واحد از این آپارتمان فاقد پارکینگ هستند و یکی از این مالکان اقدام به تصرف حیاط و سقف کاذب جهت پارکینگ کرده است.

آیا با توجه به قولنامه ای بودن ملک، می توان دادخواست تصرف عدوانی علیه این مالک ارائه داد؟
آیا فروشنده قبلی می تواند حیاط مشاع را به مالک جدید بفروشد؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

حیاط جزو مشاعاته و کسی نمیتونه به عنوان ملک شخصی تصرفش کنه. امکان طرح دعوی وجود دارد.
حیاط هم جزو مشاعات آپارتمانه و همه واحدها حق استفاده ازش رو دارند و به صورت ملک شخصی خرید و فروش نمیشه.