مشاوره حقوقی رایگان - فریب با تبلیغات

سلام من در کارگاه خودم از آبگرمکن ایرانی استفاده میکردم بخاطر املاح بالای آب این آبگرمکن ها یکسال بیشتر کار نمی کرد در اینترنت در سایت یک شرکت از محصولی تبلیغ شده بود با این عنوان که محصول مخصوص جاهاییست که با آب املاح بالا و دوام زیادی در برابر خورندگی آب دارد ما هم که میخواستیم از تعویض های سالانه راحت شیم رفتیم آبگرمکن فوق را از شرکت خریدیم البته پنج برابر قیمت آبگرمکن ایرانی قیمت داشت .
پس از نصب آبگرمکن سه ماه کار نکرد خراب شد شرکت بردم برای گارانتی بعد از تعمیر بمن میگه چون املاح آب تو منطقه شما بالاست دیگه از گارانتی خارجه علاوه بر این این دستگاه سه ماهه خراب شده یعنی در واقع ویژگی و وصفی که تبلیغ میشه را نداره و حتی اندازه یک آبگرمکن ایرانی هم کار نکرد من میخوام شکایت کنم تحت چه عنوان و کجا شکایت کنم و اینکه اونا شمال تهرانن من جنوب تهران دادگاه شمال تهران شکایت کنم یا جنوب تهران

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام محل اداره شرکت صالح است تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل ومطالبه خسارت کنید.دادگاه محل اقامت فروشنده صلاحیت دارد