مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین جز اراضی ملی

باسلام 400مترمربع زمین داخل روستا با امکانات اب برق گاز خارج از جنگل ومرتع بصورت مشاع خریدم برای گرفتن مجوز ساخت موافقت نکردن ومنابع طبیعی نامه زد به دهیار که عرصه جز اراضی ملی هست به فروشنده گفتم پولمو بده گفت ندارم شکایت کردم مدت سه سال حبس ورد مال محکوم شده که با پادرمیانی ریش سفیدان از ایشان تعهد گرفتم تا برایم ایجاد مزاحمت نکند ونسبت به عرصه هیچ حق وحقوقی نداشته ودر مراجع قضایی هرگونه ادعا واعتراض نسبت به زمین از خود سلب نموده باهم رفتیم دادگاه تجدید نظر به ایشان اعلام رضایت کردم تا از تخفیف مجازات برخوردار وزندان نرود حال رفته دادخواست ابطال مبایعه نامه داده که من حق خریدار یعنی ثمن معامله را به خریدار پرداخت کردم به من رضایت داده وپرونده مختومه شده در حالی که دیناری از ایشان نگرفتم وهیچ مدرکی از من ندارد ایا میتوانم زمین را که تصرفات دست منه خونه داخلش دارم باهمان شرایط قبول کنم یا مبایعه نامه را دادگاه ابطال میکنه؟ من و شریک بعدی نمیخواهیم معامله فسخ کنیم چون فروشنده توان پرداخت نداره وادم میزانی نیست خواهشا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه شما و نه فروشنده هیچکدام مالک آن زمین نیستید بلکه منابع طبیعی مال دولت و همه مردم است ، دادخواست مطالبه وجه بدهید