مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعيين مدير ساختمان و عواقب آن

با سلام و خسته نباشيد
در مجتمع مسكوني 27 واحدي زندگي ميكنيم و مدير ساختمان تاريخي براي جلسه و انتخاب مدير ساختمان اعلام كرد (هدف اصلي از تشكيل جلسه دو موضوع بود) كه كلا 6 نفر آمدند و تكليف مديريت ساختمان مشخص نشد و كسي مسئوليت را قبول نكرد و الان ساختمان بدون مدير بوده و همچنين ايزوگام پشت بام هم مشكل دارد (بنا به اظهارنظر چند ايزوگام كار)
سوال اول: تكليف مديريت با اين تفاسير چيست و در صورت رويداد و حادثه چه كسي مقصر است؟
سوال دوم: اگر بر اثر بارندگي و نشت آب باران به منزل بنده (سال قبل هم بوده كه با هزينه مديريت تعمیر شد) چه اقدامي بايد انجام دهم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به قانون و آیین نامه تملک آپارتمان ها مراجعه کنید
مطالبه خسارت چون جزء مشاعات هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همه‌ی افراد از جمله مالکین، مستأجرین و حتی شخصی خارج از مجموعه‌ی ساختمان نیز می‌تواند بعنوان مدیر فعالیت کند؛از لحاظ قانونی لزومی ندارد كه مدیر ساختمان جزو مالكین آپارتمان باشد و انتخاب او از سایر افراد خارج آپارتمان بلامانع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ایزوگام نیاز به تعمیر دارد می توانید از بقیه مالکین پول جمع کنید و نسبت به تعمیر آن اقدام کنید.