مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام.در صورتی که پدری فوت کند و دارای همسر و فرزند باشد و پدر و مادرش در قید حیات نباشند،ماترک پدر فقط به همسر و فرزند میرسد یا اگر خواهر و برادری داشته باشد جایگزین پدر و مادرش میشود و با همسر و فرزندان شریک میشوند؟ اگر محبت پاسخ بدید ممنون میشم.

پاسخ ها :

اعظم حسن آبادی

سرکار خانم اعظم حسن آبادی :

سلام
فقط همسر و فرزندان ارث می برند. جهت انجام امور تقسیم ترکه 09157099799

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ماترک فقط به وراث طبقه اول ( فرزندان و زوجه ) میرسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

طبقه اول ارث شامل پدر .مادر . اولاد . همسر می‌باشد و تا وقتی هر کدام از این طبقه وجود داشته باشد به دیگران سهمی نمیرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به خواهر و برادر ارث نمی رسد
فقط همسر و فرزندان ارث می برند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
در این فرض به خواهر و برادر چیزی نمی رسد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فقط همسر و فرزندان ارث می برند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک هشتم به مادر می‌رسد الباقی به فرزندان