مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

با سلام،بنده میخواهم درخواست رجوع از هبه 3دانگ منزل مسکونی ام به همسرم را بخاطر یکسری اشتباهات درج شده در دادخواستم استرداد کنم و مجددا درخواست رجوع از هبه ملک را از همسرم درخواست کنم،اگر بعداز استرداد درخواستم،همسرم ملک را بصورت قولنامه و یا وکالتی به کسی انتقال دهد،آیا دیگر بنده نمیتوانم در طرح درخواست جدیدم موفق شوم،و بخاطر به اجرا گذاشتن مهریه قادر به گذاشتن وجه نقد نزد دادگستری جهت ممانعت از نقل و انتقال ملک مورد نظر نمیباشم،چون وجه را توقیف میکنن، خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در صورت انتقال کمی پرونده پیچیده میشود و اثبات سخت هست ولی باید پولش را بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و دستور موقت اخذ نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که سابقا رجوع از هبه رو از طریق اظهارنامه اعلام کرده باشید انتقال بعدی ایرادی ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادخواست را طی جلسه اول رسیدگی اصلاح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و دستور موقت اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از عواملی که باعث می‌شود که دعوای رجوع از هبه بی‌نتیجه بماند همان انتقال عین موهوبه است. بنابراین در صورتی که عین موهوبه توسط متهب انتقال پیدا کند واهب قانوناً نمی‌تواند اقدامی جهت رجوع از هبه انجام دهد.