مشاوره حقوقی رایگان - می‌توانم‌ پایانی‌ یا پروانه‌ بگیرم

سلام‌قطعه‌زمین‌به‌متراژ540مترکه‌مادرسندآن18جریب‌بوده‌وسندششدانک‌بوده‌که‌حالاکه‌فروشنده‌سندتکبرگ‌محضری‌برایمان‌صادرکرده‌منوقتی‌زمین‌خریدم‌منطقه‌دهیاری‌داشت‌وزمین‌داخل‌طرح‌حادی‌بودحالا2سال‌است‌که‌شهرشده‌ومن‌چهارقبل‌دیوارکشی‌ودرخت‌کاری‌کرداه‌که‌درختان4ساله‌شده‌سوئتی30متری‌ساخته‌ام‌کاربری‌زمین‌مزروعی‌وباغ‌میباشدآیاشهرداری‌می‌تواندحکم‌تخریب‌دهندباتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص آمده لطفاً اصلاح و مجدداً ارسال کنید