مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی برای استخدام بجای پدر

با سلام. پدر بنده جانباز 45 درصد و یکی از پرسنل رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده که بعد از 20سال سابقه در اثر جانبازی به درجه رفیع شهادت نایل گردید بنده 33ساله و دارای مدرک فوق دیپلم میباشم و از سال 1386تا سال 1389 بصورت قراردادی در بنیاد شهید مشغول بکار بوده که مدت یکسال از ان بنیاد سابقه بیمه دارم اما در حال حاضر از سال 1389 تاکنون بیکار میباشم و پیگیری های زیادی جهت جایگزینی بجای پدرم در بنیاد شهید انجام داده ام اما تاکنون نتیجه ای نگرفته ام لذا خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

بله کاملا مبشود این کار رو خود بنیاد برای شما قانونی انجام دهد