خیر جرم حدی صورت گرفته و رضایت تاثیری ندارد
خیر از بابت جنبه عمومی مجازات ها باقی است
با سلام از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
در صورت رضایت شاکی بنظرتون چقدر تخفیف میدن توی مجازاتش؟ایا امکانش هست تبعیدش با رضایت من تبدیل بشه به جزای نقدی؟اصلا رضایت من چه تاثیری داره توی پرونده؟
سلام رضایت بطور کلی مجازات را منتفی نخواهد کرد چرا که یک جرم غیرقابل گذشت است اما ممکن است در مجازات تاثیرگذار باشد بنابراین این موضوع را از طریق شعبه پیگیری بفرمائید.
خیر
باسلام ممنونم از پاسختون…اینکه فرمودید بخشش من موثر هست چه تاثیری داره میشه بیشتر توضیح بدید؟یعنی میتونه پرداخت جزای نقدی به دادگاه انجام بده؟
گذشت شاکی خصوصی جنبه خصوصی جرم را � بین میبرد اما جنبه عمومی کماکان باقیست
با سلام خیر مطلقا هیچ تاثیری ندارد جرائم و مجازات حدی قابل تخفیف نیستند طبق قانون گذشت شاکی هیچ تاثیری در سقوط و تخفیف مجازات حدی زنا نخواهد داشت
بعید است
با درود پرسشگر ارجمند موثر است بخشیده خیر البته مفاد دادنامه حائز اهمیت است به رویت یک وکیل مبرز دادگستری برسد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.