مشاوره حقوقی رایگان - رضایت برای تبعیدی

آیا رضایت شاکی برای محکومی که به جرم زنابه عنف و اکراه به دو سال اقامت اجباری تبعید شده امکان پذیر است و تاثیری دارد؟ محکوم تازه صد ضربه شلاقش رو خورده ولی هنوز تبعید رو نرفته …اگر شاکی رضایت بده محکوم بخشیده میشه و ازاد میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موثر است بخشیده خیر
البته مفاد دادنامه حائز اهمیت است به رویت یک وکیل مبرز دادگستری برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از بابت جنبه عمومی مجازات ها باقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت بطور کلی مجازات را منتفی نخواهد کرد چرا که یک جرم غیرقابل گذشت است اما ممکن است در مجازات تاثیرگذار باشد بنابراین این موضوع را از طریق شعبه پیگیری بفرمائید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مطلقا هیچ تاثیری ندارد
جرائم و مجازات حدی قابل تخفیف نیستند
طبق قانون گذشت شاکی هیچ تاثیری در سقوط و تخفیف مجازات حدی زنا نخواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر جرم حدی صورت گرفته و رضایت تاثیری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گذشت شاکی خصوصی جنبه خصوصی جرم را � بین می‌برد اما جنبه عمومی کماکان باقیست