مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی از حساب همسرم

با سلام
25-1-402 فردی با همسرم تماس تلفنی گرفته با داشتن کد ملی و اینکه وی چون مشتری خوش حساب همراه اول بوده برنده مبلغ بیست میلیون تومن شده و با ارسال پیامک فک مبنی بر پرداخت دو پنج میلیون تومن به حساب ایشان اظهار داشته که کدی برای شما پیامک میکنم برایم بخوانید تند حرف میزده همسرم کد را خوانده همراه بانک وی را نصب کرده و کارت و همراه بانک ما را مسدود کرده و اقدام به برداشتن پول کرده . قبول دارم که همسرم اشتباه کرده اما سوال
1- آیا بانک مقصر نیست که نصب همراه بانک را با کد ملی شماره کارت و رمز دوم شناور ساده کرده ؟ بانک می تواند با افزودن گزینه رمز ثابت جلوی خیلی از این کلاهبرداری ها را بگیرد .
2- پول ما به حساب 9 نفر واریز شده که همه توسط بازپرس محترم احضار شده اند اما سه نفر جواب داده اند یک نفر مراجعه حضوری کرده دو نفر لایحه داده اند . احتمالا مراجعه کننده مورد سو استفاده ناخوداگاه قرار گرفته چون پول خودشم برداشت کردن . از دو نفر دیگر یک نفر مورد سو استفاده قرار گرفته که مدارک ارسال نموده اما نفر سوم که یک خانم از مشهد است گردش حساب از 22 تا 26 فروردین فرستاده که در تاریخ های 22 و 24 مبلغ حدود ده میلیون به حسابش واریز شده و سریعا برداشت شده .در تاریخ های 25 و 26 مبلغ ده و پانزده میلیون از مال ما واریز و باز سریع برداشت کرده این خانم اظهار داشته که دخالتی در واریز و برداشت نداشته اما شواهد نشان میدهد که کارت خودش را اجاره داده چون از خودش پولی برداشت نشده و در ثانی این خانم میتوانست تا 24 فروردین حسابش را ببندد که اینکار را نکرده .
بقیه شش نفر هیچ مراجعه نکرده و جواب نداده اند اما یکی از انها برابر گزارش بانک نقدی برداشت نموده پول دزدیده شده را
ایا در این اظهارات نمی شود رد سارقین را پیدا نمود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که اسناد و مدارک مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرند‌.