مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین منابع طبیعی

من سال پیش زمینی رو خریداری کردم که بعد متوجه شدم منابع طبیعی ست و خریدار با اینکه مطلع بوده به من نگفته بوده ، الان چکار میتونم بکنم ؟ البته سند تک برگ دارم و اینکه برای خرید به فروشنده عرض خارجی داده بودم ،
جابجایی مالی از طریق بانک اتفاق نیفتاده بود . . با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان شکایت فروش مال غیر
و یا دادخواست وجود دارد
امکان مطالبه ثمن و غرامات را داربد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید قرارداد بررسی بسود ولی می شود ابطال و مطالبه قیمت روز کرد .
مشهد هستید درخدمتم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از جهت قانونی راهکارهای متفاوتی وجود دارد از جمله اعلام فسخ بطلان معامله مطالبه خسارت که برای انتخاب راهکار دقیق دانستن جزئیات قرارداد شما ضرورت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های ابطال معامله، استرداد ثمن و مطالبه خسارت را به استناد قرارداد منعقد شده در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت بدهید