مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف

باسلام. بنده طبقه همکف آپارتمان 3طبقه را خریداری کرده ام که مالک طبقه اول راه پله را به طبقه دوم فروخته واز بالکن پله گذاشته است. که حریم خصوصی بنده دردید آنهاست ضمنا مدعی است که من باید پنجره ام رامسدود کندم.همچنین ازوسط حیاط مشاعی دیوارکشیده است. وقبل ازخرید من بامالک قبلی توافق دارد. وراه پشت بام هم برای بنده غیرقابل دسترس هست.لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص پله از بالکن می توانید موضوع را از طریق شهرداری پیگیری کنید یا شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
راه پله جز مشاعات است و متعلق به تمام مالکان است
ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید
و اگر نتیجه نگرفتید در مراجع قضایی شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راه پله و بطور کلی قسمت مشاعات ساختمان قابل نقل و انتقال نیست و بایستی مورد بهره‌برداری تمام ساکنین ساختمان قرار گیرد و این نقل و انتقال غیرقانونی است ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه این موضوع را متذکر شوید و در صورت عدم افاقه از طریق شهرداری و مراجع قضایی اقدام بفرمائید دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را نیز به ثبت برسانید‌‌.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

راه پله دوست عزیز جزء مشاعات محسوب میشه و نمیتونه توسط کسی تصرف و به فروش گذاشته بشه از طریق محاکم حقوقی میتونید پیگیر بشید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

سلام مشاعات رو نمی‌توان فروخت . شما می‌توانید به شهرداری تخلفاتش رو اعلام کنید و تخریب

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اقدامات صورت گرفته تخلف است.ازطریق شهرداری اقدام نمایید.وچنانچه موفق نشدیدازطریق دادگاه اقدام کنید