مشاوره حقوقی رایگان - سند جعلی و کلاهبرداری زمین

زمینی در سال 1400 خرید کردم. در همان زمان در دفترخانه سند به نامم زده شد. با توجه به اینکه فروشنده وکالت نامه فروش داشت بنده شرط گذاشتم که باید کسی که سند به نامش هست هم بیاد در دفترخانه امضا کنه که اومد. تمامی استعلامات هم از ثبت انجام شده و هیچ مشکلی نداشته. الان بعد از 2 سال شکایت شده که من خرید مال غیر انجام دادم. میگن سال 62 سند با مدارک جعلی به نام کسی که ما ازش خریدیم زده شده و وراث مالک اصلی شکایت کردن. من بابت این خرید دو واحد آپارتمان دادم و کلی پول نقد. الان تکلیف من چی میشه؟ زمینی که من خریدم از دستم میره؟ الان من سند تک برگ دارم و قانونی ولی ازم شکایت شده؟ تکلیف آپارتمان‌هایی که بابت این معامله دادم چی میشه؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
پاسخ سوال شما بستگی به روند رسیدگی و مدارک استنادی داره.
اگر در نهایت محکوم شدید میتونید از فروشنده شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
و امکان ابطال قرارداد وجود خواهد داشت