مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت ازدواج

سلام من و اقایی در حضور عاقد خطبه عقد دائم جاری کردیم و عقدنامه هولوگرام دار هم دریافت کردیم اما به دلیل عدم رضایت پدر من و ترس همسرم از شکایت پدرم ازدواجمان را ثبت سیستمی نکردیم.
اگر دادخواست ثبت ازدواج به دادگاه بدهم باتوجه به دوشیزه نبودن من و اینکه شرط لزوم اذن پدر باکره بودن دختر هست.
بدون مجازات همسرم برای عدم ثبت ازدواج
میتوانیم ازدواجمان را بدون حضور پدر من ثبت رسمی کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما دادخواست دهید و هرچه زودتر ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست حقوقی مناسب به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید