مشاوره حقوقی رایگان - استفاده همسایه از دیوار حیاط شخصی ملک من

با سلام و عرض خدا قوت.

ملک بنده دارای دیوار حد فاصل شخصی و در زمین خودم میباشد. اما همسایه در حیاطش این دیوار را برای خود نساخته است و توالت، کنتور برق، ایرانیت روی حیاط، و درب کوچه اش را بر روی پشت دیوار حیاط من که کاملا شخصی هم هست ساخته است. ضمن اینکه باعث نم در دیوار حیاط و آسیب به ملکم شده.. صدای کوبیدن درب کوچه آنها باعث لرزیدن دیوار داخل منزلم میشه و موجب سلب آسایش شده.

سوالم از شما عزیزان این هست که:
آیا ایشان حق استفاده از پشت دیوار ملک بنده را دارند یا خیر؟

و اگر این کارش غیر قانونی است، راهکار و توصیه شما چیست؟ و میبایست چه اقدامی انجام بدم؟