مشاوره حقوقی رایگان - جبران نشدن خسارت

باسلام. درتاریخ3همین ماه جهت پیگیری شکایت من از صاحب خودرویی که سه نفر مسلح درب را تخریب و گردنبند طلا مرا به سرقت بردند نزد بازپرس رفتیم که نهایتا بازپرس ایشان رامتهم تشخیص داد هنگام خروج شخصی با التماس که ایشان ماشینش با پسرش بوده نزار به زندان بره به من 10ملییون داد ولی خسارت مال من 25ملییون بود وپس از رضایت ازمن یک هفته وقت خواست حالا 10روز گذشته و ایشان جواب تلفن نمی‌دهد چکار کنم.از ثنا پیگیری کتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید کاری نمیشه کرد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورت رضایت کاری نمی شود کرد مگر سند مکتوب از توافق باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد سند رضایت نامه است