مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خدمت وکلای محترم. پدر بنده زنده هستن و دچار آلزایمر و در حال حاضر در آی سیو بستری هستن برادر کوچکترم ادعا میکنه پدرم زمینهاشو به ایشون داده یک بار گفته سند زدم یک بار گفته وکالت دارم در صورتی که فکر نکنیم چون اون زمینها ارثی هستن واصلا سند ندارن و دست نویس هستن از قدیم،و وکالت هم نداره ماشین پدر رو بردن محضر پدرم رو و فروختن ،خونه تهرانشم مادرمو برده بود محضر که سه دنگشو به نامش بزنه در عوض زمینشو بگیره از مادر ولی خوشبختانه پدر حالشون خوب نبوده و همکاری نکرده باهاشون، ایشون تمامی سند های این زمینها شناسنامه کارت ملی حتی گوشی و سیم کارت وکارت عابری که حقوقشون واریز میشه رو بردن و نمیارن خونه ما برای برگردوندن این اسناد چه کار میتونیم بکنیم ؟

و اینکه ما فکر میکنیم پدر رو بردن و زیر همین سند ها دست نویس کردن با حضور چند شاهد که بعد فوت به ایشون برسه،
در حال حاضر خواهر بزرگترم هم دارن مراحل قیمیت رو برای پدر طی میکنن

لطفا توضیح بدید چکاری از دستمون بر میاد تا نتونه کاری در رابطه با اون زمینها انجام بده

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

درود بر شما
1_برای برگرداندن اسناد بدوا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی برای ایشان اظهارنامه ارسال و از ایشان بخواهید بطور مثال ظرف مهلت ده روز تمامی اسناد و مدارک مربوطه را مسترد نمایند.
2_باید بررسی کنید چه زمانی پدر ذیل اسناد رو امضا نمودند اگر در زمان آلزایمر باشد حتما با مشاوره وکیل دادگستری اقدام حقوقی برای ابطال اسناد انجام دهید.
موفق باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پلن مراحل قیمومت را طی کنید زمانی که قیم تعیین شد می‌توانید ناظر و قیم هم تعیین کنید . بعد از آن به اموال رسیدگی کنید اگر در زمان بیماری منتقل شده می‌توانید طرح دعوی و ابطال اسناد را نمایید