مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری قسمتی از ملک مسکونی

سلام پدرم 95 ساله ام را که شدیدا مریض و یکی دو روز بی هوش و یا پائین ترین ضریب هوشی را داشت خواهرانم با انتقال در لای پتو به دفترخانه و اخذ امضا و اثر انگشت نصف ملک را بنام خود کرده اند آیا کار قانوی است یا نه ؟ میشود شایت کرد یا نه ؟ نتیجه می دهد یانه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست اثبات حجر پدر را در زمان انتقال سند
مطرح نمایید و باید مدارک پزشکی داشته باشید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات حجر برای پدرتون در زمان انتقال سند بدهید باید مدارک پزشکی محکمی در این ارتباط داشته باشید و شهادت شهود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات حجر وی می توانید ابطال سند را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر پدرتون می توانید معامله آنها را ابطال کنید