مشاوره حقوقی رایگان - وصیت عهدی

با سلام و خسته نباشید. پدربزرگم مرحوم شدند و ((وصیت نامه عهدی)) ایشان در دفتر ثبت اسناد نوشته شده و عمویم رو وصی خودشون کردن متن وصیت نامه:((( اولا" مرحوم پدربزرگم عمویم را وصی خود قرار داد که به امور وصیت رسیدگی و مداخله نموده و آنرا انجام بدهد. ثانیا " آقای ... ثلث از دارایی حین الفوت خود اعم از منقول و غیر منقول به هر نحو و عنوان که بوده باشد را مال الوصیه قرار داده و مقرر نمود که وصی نامبرده پس از درگذشت اینجانب و تغسیل و تجهیز و تکفین و تدفین پیکره ام در یکی از گورستانها وفق شئون و اعتبار خانوادگی و برگزاری نماز لیله الدفن و مراسم روز فوت و سوم و هفتم و چهلم و اولین سالگرد وفات نسبت به تصفیه واجبات مالی و تادیه دیون ثابته احتمالی از محل ثلث دارایی اینجانب، به هر نحو و ترتیبی که صلاح و مقتضی بداند صرف و خرج نماید و امر تصفیه ماترک را عهده دار گردد و سپس ما بقی ماترک کمافرض اله بین ورثه تقسیم گردد.))) سوال من این است که آیا عمویم صاحب و مالک ثلث اموال پدربزرگ مرحومم می باشد؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر مالک نیستند، میبایست معادل ثلث را از ترکه خارج و صرف انجام امور مورد وصیت نمایند