مشاوره حقوقی رایگان - وصیت عهدی

با سلام و درود.
آیا وصیت نامه عهدی رسمی که عنوان آن به این صورت است (سند وصیت عهدی)
میتواند هم عهدی باشد هم تملیکی یعنی موصی پس از مراسمات کفن و دفن و تصفیه واجبات و دیون ثابته احتمالی که به عهده وصی گذاشته با قید به اینکه یک سوم کلیه اموال منقول و غیر منقول و سایر را در مالکیت وصی قرارداده و ثلث اموال را متعلق به وصی کرده باشد و هیچ کدام از ورثه حق ادعا و اعتراضی نداشته و ندارند و گفته مابقی ما ترک کما فرض الله بین وراث تقسیم گردد
آیا وصیت نامه صحیح و قانونی میباشد؟
و هیچگونه اشکالی ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است