مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری مجاور ملک همسایه و ایجاد مزاحمت عمدی

با سلام. اینجانب مالک ملک چهار طبقه هستم و ملک همسایه 3 طبقه است ، مالک قبلی ملک مجاور یک انباری بدون مجوز در پشت بام احداث نموده اند و البته با رضایت ما یک طرف انباری به دیوار ما متصل شده ، حالا مالک جدید از طریق همین انباری ایجاد مزاحمت میکند و حتی دیوار ما آسیب جدی دیده است و تا حدی تخریب شده
سوال بنده این است چگونه میتوانم بدون مدرک و فیلم از ایشان شکایت کنم و موجب تخریب انباری شوم؟ آیا قبل از شکایت راهی برای گرفتن مجوز دوربین مخفی وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید
امکان تخریب نیز وجود دارد اگر بدون مجوز ساخته شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا دادخواست به خواسته تامین دلیل را به ثبت برسانید تا در شورای حل اختلاف تشکیل پرونده شود و موضوع تحت کارشناسی کارشناس رسمی قوه قضائیه قرار گیرد تا خسارت برآورد شود سپس بر مبنای نظریه کارشناس دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید همچنین در صورتی که بدون مجوز اقدام به ساخت و ساز کرده باشند قابل تخریب خواهد بود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که بدون مجوز اقدام به ساخت و ساز کرده باشید احتمال تخریب وجود دارد مگر در شرایط خاص و با راهکارهای قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید
اگر پاسخگو نبودند می توانید از طریق دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید