مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدربزرگ به نوه دختری

با سلام،پدربزرگ بنده سال 49 زمانی که مادرم یک‌ساله بودن فوت کردن ایشون حقوق بگیریک ارگان دولتی بودن،مادربزرگم 3سال بعد از فوت همسرشون دوباره ازدواج میکنن،در حال حاضر همسر دوم در قید حیات هستند و مادربزرگم هم حقوق همسر اولشون رو دریافت میکنن،میخواستم بدونم من نوه دختری ایشون هستم و ازدواج نکردم و شغل و بیمه ندارم از حقوق پدربزرگم بهره مند میشم؟پدر و مادر خودم در قید حیات هستند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی به شما تعلق می‌گیرد که تحت تکفل پدربزرگ بوده‌اید با وجود پدر و مادر ظاهراً شرط در مورد شما منتفی می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
نوه در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشد می تواند مستمری پدربزرگ را دریافت کند.