مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

سلام وقت بخیر. من یه واحد آپارتمان در سال 99 پیش خرید کردم
و با یکسال تاخیر از تاریخی که اعلام کرده بود در سال 1401 تحویل گرفتم
سازنده هنوز پایان کار نگرفته و برای پرداخت بدهی ها بدون اطلاع ما برای این ساختمون وام گرفته در صورتی که کل واحد ها رو فروخته و تسویه نهایی شده الان چند روزه وام هارو دریافت کرده و در حال تکمیل ساختمون هست و به گفته خودش وام هارو بعدا یکجا پرداخت میکنه اما خب مطمئنن اینکارو نمیکنه آیا ما میتونیم بعدا که پرداخت کرد ازش شکایت کنیم یا هیچ راهی نیست و باید قسط رو بدیم که بانک خونه رو از ما نگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تنها با توجه به شرایط و مفاد قرارداد میتوانید اقامه دعوا کنید فلذا لازم است که قرارداد مورد مداقه قرار گیرد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه در این موضوع شما نقش ثالث را داشته باشید ، ایجاد تعهد طرفین یعنی بانک و سازنده به عهده شما فاقد اعتبار حقوقی هست . مضافا بر اینکه شما اصلا در جریان اخذ وام هم نبوده اید ، علی ایحال قرارداد و ضمانت اجراهای آن باید مطالعه گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در چنین مواردی مفاد قرارداد تنظیمی حائز اهمیت است و برای پاسخگویی بهتر حتما باید مطالعه شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بکنید و از یک وکیل کمک بگیرین