مشاوره حقوقی رایگان - شاهدان کفالت مادر مطلقه

سلام و درود بر شما ،
برای معافیت سربازی با کفالت مادر3 شاهد خواستند که حتما مرد و از بستگان درجه یک باشند. (پلیس 10 گفت باید از شعبه دیگر تاییدیه بگیری که شاهد ها همه مذکر نیستند. که شرکت دیگری آنجاست و آدرس جدید موجود نیست. بقیه پلیس های 10 کرج هم جواب نمیدهند. نمیدونم باید به پلیس 10 در تهران مراجعه کنم یا چکار کنم!)
15 سال پیش طلاق گرفتم و الان که پسرم 18 سالشه برای معافیت از سربازی 3 شاهد خواستند. که در حال حاضر فقط از بستگان خاله، شوهر خاله و پسرخاله ام در شهر ما زندگی میکنند بقیه بستگان ما یا فوت شدند و یا خارج از ایران اند، بقیه هم در شهرهای دور هستند.
آیا برای اداره نظام وظیفه ثبت شاهد های موجود قابل قبول است؟
لطفا در صورت امکان مرا راهنمایی کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

کفالت مادر مطلقه معافیت کفالت مادر