مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر مطلقه

با عرض سلام. مادر و پدر بنده حدود سه ماهه به صورت توافقی از هم جدا شدن. من 28 سالمه و متاهلم و الان معافیت تحصیلی دارم. یک برادر 15 ساله و یک برادر 5 ساله هم دارم. ایا میتونم معافیت تحصیلیم رو تبدیل به معافیت کفالت موقت 30 ماهه بکنم؟

پاسخ ها :

تبدیل معافیت تحصیلی به معافیت کفالت مادر شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه معافیت کفالت مادر مطلقه مراحل معافیت کفالت مادر کفالت مادر مطلقه کفالت مادر