مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

با سلام و خسته نباشید من 18سالم شده برای گرفتن معافیت سربازی از طریق کفالت مادرم راهنمایی خواستم واینکه مادرم مطلقه و درحال حاضر مبلغی جزیی مستمری بگیر هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر معافیت کفایت از طریق طلاق پدر مادر سخت شده است و نشدنی نیست و کماکان اجرا می‌شود ولی رویه در مناطق کشور سخت و اُآن مشاوره تلفنی هماهنگ کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

خانمی که به هر دلیلی از همسر خود جدا شده است و بطور قانونی مدرکی با عنوان طلاق نامه را از محضر دریافت نموده است و بطور رسمی فاقد همسر و سرپرست است نیاز به کفیل و سرپرست دارد.

که در رابطه با معافیت سربازی زمانی فرزندش معافیت دائم را بدست می آورد که اولا تنها پسر بالای 18 سال خانواده باشد،دوما غیبت غیر موجه سربازی نداشته باشد و سوما مدت 30 ماه از طلاق گذشته باشد.

البته با وجود غیبت و تک پسر نبودن هم تحت شرایطی میشود معافیت کفالت را گرفت.