مشاوره حقوقی رایگان - راهکار برای اخراج از نظام

با سلام و خسته نباشید بنده الان حدود 1سال آموزش و10ماه یگان در نیروی انتظامی در رسته ی مرزبانی می‌باشم خواستم بپرسم بنده بعلت نداشتن روحیه ی خدمتی در مرزبانی میخواهم 6ماه غیبت کنم و می‌خواهم بدونم بعد 6ماه غیبت اخراج میکنن؟شرایط پایان خدمتم چی میشه؟ویا حبسی برایم در نظر میگیرن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله مجازات دارد افرادی که تا سه ماه غیبت دارند به مدت سه ماه اضافه خدمت می خورند. مشمولانی که غیبتشان بیش از سه ماه باشد به مدت 6 ماه اضافه خدمت دریافت می کنند. افرادی که غیبتشان بیشتر از یک سال باشد علاوه بر این اضافه خدمت ها باید به مراجع قضایی ارجاع می شوند و ممکن است به حبس و زندان نیز محکوم شوند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلسله مراتب فرماندهي فراجا درخواست دهيد