مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقتتون بخیر ملکی مشاع از طریق انتقال اجرایی به نام من شده اما همسر یکی از شرکا طبقه زیرین ملک را با قرارداد پنج ساله با مالک قبلی اجاره کردند اما پول پیش نمیدهند و میگویند که داخل سالن خرج شده اما من راضی نیستم باید چکار کنم ؟
سوال دوم این هست که همین اقا مسئول تقسیم اجاره بین شرکا و تنظیم قرارداد هستند اما الان یکماهه که اجاره من رو واریز نکردند و اظهارنامه فرستادند که ملک را من با نظر بقیه شرکا (بقیه شرکا برادرای همین اقا هستند) به هر مبلغی اجاره یا حتی واحد رو خالی میگذاریم و شما باید تابع باشید من چه شکایتی باید تنظیم کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر سند مالکیت به اسم شما است شما باید دادخواست خلع ید را مطرح نمایید
خیر نمیتواند شما دادخواست اقامه نمایید